Informasjon til foreldre og foresatte

Denne siden viser til informasjon for foreldre og foresatte av barn og ungdom som ønsker å delta på Tromsø Gaming Experience.

TGEX er et arrangement laget for data, konsoll og teknologi-interesserte i Tromsø, hvor betalende kan ta med eget utstyr for å være sosial og spille med likesinnede, altså et LAN. Arrangementet er et tiltak vi gjennomfører for å samle data og konsoll interesserte ut av hjemmet, til et arrangement hvor de kan møte nye venner og ha gode opplevelser sammen.
Vi i TGEX tilrettelegger for at vårt arrangement skal være både hyggelig og trygt for våre deltakere. Dette betyr blant annet at vi har nulltoleranse mot inntak av rusmidler, og at vi ikke tolererer noen form for mobbing eller annen alvorlig uenighet. Vårt Crew består av myndige personer som står for både vakthold og trivsel under arrangementet, og sørger for at ingen uvedkommende får adgang til hallen. Dette vil bidra til at alle påmeldte får en trygg og hyggelig opplevelse på vårt arrangement.

Noen praktiske detaljer

  • TGEX vil etablere egen kiosk på arrangementet, hvor deltakerne kan kjøpe mineralvann og drikkevarer, samt varmmat som pølser, landganger, pizza og annet til en human pris.
  • Under arrangementet setter vi av områder hvor deltakere kan slappe av og sove dersom noen ønsker å gjøre dette utenfor bord-områdene. Garderober vil også være tilgjengelig dersom noen føler behov for forbedring av personlig hygiene.
  • Vi ønsker også at dere som foreldre og foresatte gjør unge og ungdom som planlegger å besøke vårt arrangement oppmerksom på viktigheten av å få i seg nok mat og søvn.
  • Dere som foreldre har også fri tilgang til hallen for å se til deres håpefulle.

    Vi ønsker alle data, konsoll og teknologiinteresserte velkommen til vårt arrangement!

    Spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes til:
    Brynjar Johansen på telefon 401 65 900 eller epost: brynjar@tgex.no, eller trykk her.